Hyppää pääsisältöön

Markus Selin: Tämä on erilainen Kummeli-elokuva

Elokuvatuottaja Markus Selin vieraili YleX Aamussa. Selinin tuottama Kummeli V -elokuva saa ensi-iltansa huomenna 19. helmikuuta. Komedia on Selinin mukaan vaikea elokuvalaji.

Markus Selin

Markus Selin sanoi viettävänsä huomisen seuraten olympiakiekkoa, ennen hänen tuottamansa Kummeli V -elokuvan ensi-iltaa. Elokuvatuottajan kalenteriin on raivattu erikseen aikaa Suomen ottelun katsomiseen.

- Jääkiekkoon on varattu pari tuntia huomenna. Illalla tehdään sitten katsojalukuja, jos tehdään, Selin kertoi.

Kummeli V -elokuvan teko lähti Selinin mukaan porukan yhteisestä halusta. Selin on aiemmin tuottanut kaksi Kummeli-elokuvaa Kultakuumeen ja Alivuokralaisen.

- Nyt palattiin yhteen ja aloimme tehdä uutta. Tämä on ehein Kummeli-elokuva tähän mennessä. Aleksi Mäkelä lähti mukaan ohjaamaan. Tämä tehtiin eritavalla kuin aikaisemmat Kummelit ja se toivottavasti näkyy valkokankaalla. Kunnon komedia uppoaa yleisöön aina.

Selinin mukaan Yhdysvalloissa julkaistaan komedioita viikoittain, mutta sarjatulitus ei takaa katsojamenestystä.

- Sieltä tulee vuodessa vain viidestä kuuteen hyvää elokuvaa. Se on vaikea laji. Hyvä käsikirjoitus on aarre missä tahansa genressä ja missä maassa tahansa. Komedia on yksi maailman katsotuimmista elokuvatyypeistä.

Kuuntele haastattelu:

Lähteet: YleX Aamu