Hyppää pääsisältöön

Näin ketut oikeasti sanovat!

Foxesin Let Go For Tonight soi Venla Kokkosen Viikon tehona.

Foxes // Kuva: LUKE NO LUKA

Venla Kokkosen viikon tehona soi Foxes: _Let Go For Tonight

_Foxes nimen alle kätkeytyy Louisa Rose Allen, karismaattinen nuori laulajatar Englannista. Uuden musiikin ohjelmat ovat soittaneet elektropopparin Youth, Echo & Beauty Queen -kappaleita jo pidemmän aikaa.

Isommin Foxes tosin nousi musiikinkuluttajien tietoisuuteen Zeddin Grammy-palkitun Clarity-kappaleen myötä, jossa Foxes oli mukana. Nyt keväällä vihdoin julkaistaan Foxesin debyyttialbumi Glorious. Sen uusin maistiainen Let Go For Tonight soi tällä viikolla Uuden musiikin iltavuoron tehona.

Let Go For Tonight on tyylikkäintä poppia pitkään aikaan! Biisin ensi-iskut kaappaavat heti viekoitellen mukaan, ja kertsi nostaa tunnelman kerralla kattoon. Tuotanto on kohdillaan, ja Foxesin kujeileva ja sopivasti diivamainen laulu hunajaa korville. Tätä on pakko tanssia ja laulaa mukana!

Ulkoisesti Amy Winehousen ja Lily Allenin sekoitusta muistuttava Foxes on poptaivaan yksi kirkkaimmista ja mielenkiintoisimmista tähdistä juuri nyt. Tutustu, jos et ole vielä niin tehnyt!

Mitä sinä olet tehosta mieltä? Kommentoi!