Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Jujun kappaleesta Onnelliseksi?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Juju // Kuva: Juhani Kenttämaa

Kuka? Juju: Onnelliseksi

Mitä? Orivedeltä lähtöisin oleva räp-artisti Julius Sarisalmi eli Juju julkaisi vastikään ystävänpäivänä uuden hempeän singlen Onnelliseksi. Kappale tulee löytymään miehen huhtikuussa ilmestyvältä neljänneltä studioalbumilta Julius Kivi on hullu. Levyn kantavana teemana on kahden ihmisen välinen rakkaus: matka, joka jaetaan niin myötä- kuin vastoinkäymisissä, sisältäen myös ripauksen elämän pohdintaa laulun ja rapin keinoin.

Biisin musiikkivideo sai ensinäyttönsä ylex.fi:ssä ja sen voit edelleen tsekata Juju tekee Onnelliseksi ystävänpäivänä – videon ensinäyttö YleX:ssä

Hä? Onnelliseksi-kappaleen tarina sai alkunsa Porvoossa, kesällä 2012, kun Juju törmäsi keikkareissullaan Hurriganes-legenda Remu Aaltoseen. Remu kertoi, että menestyvän biisin tekstissä täytyy esiintyä sana seksi.