Hyppää pääsisältöön

Brädi peräänkuuluttaa yleistä välittämistä – katso video

Brädi kuvailee uutta musavideotaan roolileikiksi, joka tukee Hätähuuto-kappaletta. Räppäri peräänkuuluttaa biisillä ja videolla myös yleistä välittämistä.

Brädi // Kuva: Alma Hätönen

Pin up -malli Sini Tarkkinen ja Apulannan keulakuva Toni Wirtanen ovat mukana Brädin uudella Hätähuuto-musiikkivideolla. Räppäri kehuu kappaleen kertosäkeessä fiittaavaa Wirtasta Suomen woo-kuninkaaksi.

- Biisi on kantanut omillaankin, mutta uskon että video tukee sitä. Yleistä välittämistä tässä peräänkuulutetaan, Brädi sanoo.

Hätähuuto on soinut ahkerasti YleX:ssä ja se on tavoittanut sanomallaan laajan kuuntelijakunnan.

- Selkeästi onnistuin painamaan oikeaa nappia. Koskaan ennen ei ole tullut noin paljon palautetta mistään biisistä, Brädi hämmästelee YleX:lle.

Räppäri kertoo, että Hätähuuto-biisi on osaksi ihmisten erilaisia pahan olon ilmenemismuotoja, maailman melskeen hiljentämiä hätähuutoja, pohtiva biisi. Siinä on myös artistin omia aallonpohjia peilaavia juttuja.

- Olen ollut vähän huolissani siitä, onko teksteillä enää merkitystä, mutta on ollut kiva nähdä, että viesti tavoittaa ihmiset. Fanit ovat lähettäneet kipeitäkin tarinoita mulle. Se on yksi siisteimmistä asioista musiikissa, että voi auttaa ihmisiä, Brädi fiilistelee.

Katso tuore video alta.

Brädiä kuulee lisää lauantaina himoartistihaastattelussa. Kuuntele YleX Himotuimmat klo 11–13 ja äänestä YleX Himotuimmat -listalla!

Lähteet: Rähinä, YleX