Hyppää pääsisältöön

Mira Luoti mukana suomalaisbändin uutuussinkulla

Sallan ja Miron matka maailman ympäri yhteistyössä Mira Luodin kanssa.

YleX Aamun vieraana PMMP:n Mira Luoti

Pääkaupunkiseudulta ponnistava yhtye Sallan ja Miron matka maailman ympäri avaa alkuvuoden uudella singlellään Peili. Singlellä vierailee Mira Luoti, joka päätyi kappaleeseen mukaan PMMP järjesti upeat jäähyväisbileet Helsingissä - katso kuvat

- Sinkku syntyi pitkän sävellysputken päätteeksi. Olin aivan loppu ja tuntui, etten saa sanottua enää yhtään mitään. Yksinäisyyden tunne paineiden keskellä purkautui lauluksi siitä, kun tuntee odotusten ja vaatimusten kuristavan kaulaa, eikä kukaan osaa auttaa. Toivomme, että kappaleesta on lohtua muillekin, Miro kertoo.

Sallan ja Miron matka maailman ympäri alkoi kolme vuotta sitten, kun laulaja Salla Hätinen ja biisintekijä Miro Palokallio tapasivat sattumalta netissä ja tajusivat, että olisi tosi tyhmää olla tekemättä musiikkia yhdessä. Ensimmäiset duona äänitetyt kappaleet johtivat vuonna 2012 julkaistuun Ääriviivat -EP-levyyn ja myöhemmin levytyssopimukseen.

Suomen Musiikille kiinnitetty yhtye julkaisee odotetun debyyttialbuminsa 11. huhtikuuta. Tulevalla esikoisella kuullaan myös mm. singlet Tarinoita ja YleX:ssä paljon soinut Älä tartu mun siipiini. Miro on säveltänyt, sanoittanut ja tuottanut levyn itse.

Lähteet: Sony Music