Hyppää pääsisältöön

Annoying-hitistä tuttu Ronya palaa entistä liekehtivämpänä

Muutama vuosi sitten Annoying-debyyttisinkullaan yleisön tietoisuuteen pongahtanut Ronya ei ole antanut liekin sammua vaan palaa uudella biisillä nimeltä Flame.

Ronyan "Flame"-sinkku Uuden musiikin aamuvuorossa ensisoitossa

**Ronya: Flame

**Vuoden 2011 The Key Is The Key –debyyttialbumi esitteli suomenruotsalais-brittiläisen laulaja-lauluntekijä Ronyan hitikkäänä ja tuoreena pop-lupauksena, jonka radioystävälliset pop-kappaleet tarrasivat korvaan ja jäivät soimaan päähän päiväkausiksi.

Suoraviivaiseksi hittikoneeksi Ronya ei kuitenkaan alkanut, vaan artistin liekki leimahti vaihtoehtoisemman ilmaisun suuntaan. Kumppaniksi Ronyan taipaleelle lähti Cocoa Music, jonka tallista on lähetetty matkaan esimerkiksi Noah Kin, Gracias, Biniyam ja Femme En Fourrure. Ronyan päätös muutoksesta kannatti, sillä uudella Flame-biisillä kuullaan aikuisempaa, kypsempää ja ehdottomasti tyylikkäämpää soundia.

Suoraviivainen pophittilähtöisyys on jätetty taka-alalle ja kuulijaa kosiskellaan trendikkään viileällä skandipop-soundilla. Flamen liekki palaa viettelevästi hehkuen ja pökköä pesään tuovat tummanpuhuvat soundit sekä Ronyan hienovarainen mutta voimakas ääni. Vertailukohtia uudelle tyylille löytyy esimerkiksi ruotsalaisista Niki & Dovesta ja Tove Losta, sekä pop-tulokas Lordesta.

Ronyan päivitetty tyyli hehkuu ajankohtaisena ja tyylitietoisena, tällaista englanninkielistä viileäntyylikästä pop-prinsessaa on Suomen musaskeneen odotettu. Flame nostaa odotukset korkealle Ronyan tulevaa albumia kohtaan, mutta mitä mieltä sinä olet?

Sytyttääkö Ronya sinussa intohimon liekin vai hiipuuko mielenkiintosi biisin edetessä?