Hyppää pääsisältöön

Sairaankuljettaja Jarmo on kuin gramofonin neulalla rokotettu

Sairaankuljettaja Jarmo Korhonen on monen toimen mies. "Kun kaiken antaa, kaiken myös saa", sanotaan tv-tuottajanakin toimivan Jarmon tekemässä laulussa. Vuonna 2005 valmistuneen Gramofonin neulalla rokotettu -dokumentin on ohjannut Minna Kilpeläinen.

Tosi tarina -dokumentti Gramofonin neulalla seuraa sairaankuljettaja ja tv-tuottaja Jarmo Korhosen elämää. Monitoimimies taipuu vapaa-ajallaan myös rumpusetin taakse ja biisintekoon. Dokumentissa kuullaankin Dr. Jake & Medical Service Bandin musisointia.

"Mä oon gramofonin neulalla rokotettu siinä suhteessa, että olen aina halunnut tehdä paljon. Mulla on ollut paljon haaveita toteuttaa asioita. Olen eläväinen luonne, haluan mennä joka paikkaan ja olla joka paikassa. En ole missään osa-alueessa hyvä, mutta jokaisesta tiedän jotakin. Maailmassa on hyvin paljon voimavaroja ja asioita, joihin haluan puuttua ja viedä eteenpäin niitä", kuvailee Jarmo Korhonen persoonaansa.

Minna Kilpeläisen ohjaamassa dokumentissa päästään näkemään Jarmo Korhosen matkassa Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen arkea Espoossa Niittykummun paloasemalla ja ambulanssin kyydissä, Vihdissä Nummelan paikallistelevision Hiisi-tv:n toimintaa, Medical Service Bandin treenejä, äänittämistä ja Korhosten kotielämää.

Vuonna 2005 valmistuneessa dokumentissa Jarmo Korhosen lisäksi ääneen pääsevät työkaverit, ystävät ja perhe.

Teksti: Elina Yli-Ojanperä

Kommentit