Hyppää pääsisältöön

Tässä on Kliff - uuden vuosituhannen poikabändi!

Uuden vuosituhannen poikabändi Kliff astuu julkisuuteen tänään. Mitäs tyyppejä nämä oikein ovat? Bändi esittäytyi YleX:lle.

Kliff // Kuva: Warner Music

Uuden vuosituhannen poikabändiksi tituleerattu Kliff astuu parrasvaloihin tänään. YleX:lle ensimmäisenä esittäytynyt poikabändi koostuu neljästä nuoresta miehestä, joilta löytyy osaamista ja energiaa.

Kliffin tarina sai alkunsa internetistä, kuten niin monen muunkin ilmiön tarina näinä päivinä. Tomin YouTubeen lisäämät musiikkiesitykset saivat levy-yhtiön kiinnostumaan, eikä mennyt kauaa, kun Tomin ympärille koottiin kokonainen poikabändi. Ensimmäisenä mukaan lähti Tomin keikalla tapaama Elie, pian perhetuttu Ville oli myös yhtyeen riveissä ja viimeisenä, joskaan ei suinkaan vähäisimpänä jäseneksi lisättiin myös Topias.

Kliffin uusi Mun jopo -kappale on YleX Iltapäivän Rytmibarometri-käsittelyssä.Mitä mieltä olet Kliffin kappaleesta Mun Jopo?!

Lisää yhtyeen taustoista ja tarinasta selviää yhtyeen Instagram-tililtä: @kliffofficial.

Tomi, 18

1tomi.jpg

Tomi on poikabändin alkujyvänen, jonka levy-yhtiö löysi YouTubesta. Nuori miekkonen on harrastanut musiikkia pienestä pojasta saakka, ja hänen käsissään pysyy instrumentti jos toinenkin.

Ville, 18

1ville.jpg

Myöskin musiikkia nuoresta saakka eri muodoissaan harrastanut Ville on Tomin perhetuttu.

Elie, 18

1elie.jpg

Tomi tutustui punttisalilla viihtyvään Elieen muutamia vuosia sitten nuorille järjestetyssä musiikkitapahtumassa.

Topias, 17

1topias.jpg

Klassisen musiikin koulutuksen saaneen Topiaksen ääni tuo Kliffin soundiin upean lisän, ja miekkonen saatiin yhtyeen riveihin yhteisten tuttujen kautta.

Katso alta Kliffin Mun Jopo -kappaleen musiikkivideo.

Lue myös: Mitä mieltä olet Kliffin kappaleesta Mun Jopo?

Lähteet: YleX, Warner Music