Hyppää pääsisältöön

Voita itsellesi ja kaverillesi liput keikalle sekä tapaaminen 30 Seconds To Mars -yhtyeen kanssa!

Me tarjoamme yhdelle onnekkaalle ja hänen kaverilleen liput 30 Seconds To Mars -yhtyeen keikalle sekä tapaamisen bändin kanssa. Lisäksi tarjoamme muutamalle onnekkaalle ja hänen kaverilleen liput keikalle!

15 second to mars

Marsiin ei oikeasti pääse 30 sekunnissa, mutta sinä tarvitset vain 15 sekuntia, jotta voit päästä tapaamaan 30 Seconds To Mars -yhtyettä. Me tarjoamme parhaimmalle 15 sekunnin fanivideon tekijälle ja tämän kaverille mahdollisuuden päästä tapaamaan yhtyeen poikia lauantaina 8. maaliskuuta. Liput keikalle kuuluvat tietenkin pakettiin.

Osallistuaksesi kilpailuun, sinun tarvitsee vain tehdä noin 5-15 sekunnin huikea fanivideo, jolla näytät meille MIKSI juuri sinä ansaitset tavata 30 Seconds To Mars -yhtyeen. Video voi sisältää esimerkiksi sinun karaokeversiosi yhtyeen biisistä; perustellun puheen fanitapaamisen voittamiseksi; kuvitellun matkan Marsiin; yhtyeen musiikkiin liittyvän näytelmän... mitä ikinä keksitkään, jolla osoitat sen, että JUURI SINÄ olet isoin 30STM-fani ja ANSAITSET päästä tapaamaan yhtyettä. Vaikuttavin video palkitaan!

Toimi näin:

- Suunnittele ja toteuta maksimissaan 15 sekunnin ällistyttävä 30 Seconds To Mars -fanivideo
- Julkaise se Instagramissa tunnisteilla #ylex ja #15STM viimeistään 2. maaliskuuta
- Jos et pääse käyttämään Instagramia, lähetä video meille ylex.skabat@yle.fi ja me julkaisemme videon puolestasi
- Julkaisemme voittajan YleX Aamussa 3.3. Lisäksi näytämme parhaimmat videot nettisivuillamme

Videokilpailun lisäksi jaamme 26.2.-1.3. joka päivä YleX:n radiolähetyksissä kahden konserttilipun paketit. Kun kuulet Jared Leton City of Angels -biisistä tutun City of Angels - huudon taajuudella, soita välittömästi studioon 09-148 2822. Soittajalta kysytään 30 Seconds To Mars -aiheinen kysymys ja oikeasta vastauksesta voittaa liput.

Huomioithan, ettei YleX kustanna mahdollisia matka- tai majoituskuluja.

Lähteet: YleX