Hyppää pääsisältöön

Cristal Snow hukkasi luottokorttinsa – lisähaastetta Rottakokeeseen

Cristal Snow ja Saara Sarvas ovat luvanneet leipoa herkkuja joka päivä. Cristal aikoo selviytyä viikosta pikkubudjetilla.

Supersunnuntain juontajat Christal Snow ja Saara Sarvas // Kuva: YleX

Saara Sarvaksen ja Cristal Snown Supersunnuntai-ohjelmassa suoritetaan joka viikko Rottakoe, jossa juontajat ajetaan äärirajoilleen. Tällä viikolla juontajapari tekee jälkiruokia joka päivä. Cristal aikoo pihistellä viikon loppuun asti.

- Hukkasin viime perjantaina kaikki luottokorttini, joten joudun elämään tämän viikon tiukalla budjetilla. Aion tehdä luovia jälkiruokia kaapin perältä löytyvistä aineista mahdollisimman halvalla, Cristal selittää.

Tähän mennessä budjetti on pitänyt hyvin. Cristal valmisti maanantaina appelsiinipannaria ja tiistaina suklaakakun, johon juontaja joutui ostamaan ainoastaan euron suklaalevyn.

- Olen ihan hirveä herkkuperse. Jos kotona on jäätelöä tai kakkua, syön kaiken pois heti. Olen ruvennut vastapainoksi lenkkeilemään tällä viikolla, mutta en välitä, vaikka kiloja tulisikin, Cristal toteaa herkuttelusta.

Myös Saaralla on kokeessa omat haasteensa. Juontaja noudattaa tiukkaa ruokavaliota ja pyrkii käyttämään jälkiruoissaan mahdollisimman paljon raakaruoka-aineita. Saara on loihtinut raakasuklaasta tyylikkäitä tryffeleitä ja moussea.

Saaran raakasuklaamousse // Kuva: Saara Sarvas

Seuraa Rottakokeen onnistumista blogista ja kokeile itse Saaran ja Cristalin herkullisia reseptejä.

Lähteet: Sunnuntaisirkus