Hyppää pääsisältöön

Kaija Koo tekee täsmäiskuja yöelämään

YleX Jälki-istunnon Rytmibarometrin voitti viime viikolla legendaarinen laulajatar Kaija Koo!

Kaija Koo // Kuva: Jenni Poikelus

YleX Jälki-istunnon viime viikon Rytmibarometrin voitti pitkästä aikaa uutta materiaalia julkaissut Kaija Koo. Kappale Kuka sen opettaa keräsi huikeat 86 prosenttia yläpeukkua.

- On tämä mahtavaa, kun on monta vuotta tehnyt tätä hommaa. Peukut pystyyn tältäkin puolelta, Kaija iloitsee.

Rytmibarometrikilvan laulajatar voitti ylivoimaisesti. Kaija Koo ei kuitenkaan usko, että viihtyisi nykyajan laulukilpailuissa.

- Totta kai minulla on kilpailumieltä ja voitontahtoa, sitten kun viivalle lähdetään, niin ikenet tirskuen mennään. Olen sen verran herkkä taiteilija, etten ehkä kestäisi nykykilpailujen maailmaa. Mä tykkään tehdä omalla tyylillä ja mun olisi ehkä vaikea sopeutua. Tekisin epätavallisia ratkaisuja, jotka eivät sopisi formaattiin, hän pohtii.

Laulajatar odottaa jo innolla huhtikuussa julkaistavan uuden albumin myötä keikkojen alkamista. Hänen mukaan paras ja hienoin hetki musiikin tekemisessä on yleisön kohtaaminen.

- Joskus hyppelen lavalla niin, että jalat on ihan veressä. Joskus lähtee fyysisesti vähän yli, mutta muuten olen aina skarppina, haluan tarjota parasta.

Vaikka Kaija Koo skarppaakin keikoilla, ehtii hän joskus juhlimaankin.

- Teen sellaisia iskuja yöelämään. Harvoin, mutta sitten kun mennään, mennään kunnolla.

Rytmibarometriviikon voittaja saa itselleen soittotakuuta. Kaija Koon Kuka sen opettaa soi YleX Jälki-istunnossa tällä viikolla joka päivä.

Lähteet: YleX Jälki-istunto