Hyppää pääsisältöön

Oscar-juontajan kuva sai Twitterin kyykkäämään – kaikkien aikojen jaetuin twiitti

Ellen DeGeneresin kesken gaalaa kännykkäkameralla ottama selfie muodostui suureksi hitiksi Twitterissä. Liudan Hollywood-julkkiksia sisältävä kuva sai suosiollaan koko Twitterin kaatumaan hetkeksi.

Twitter

Oscar-juontaja Ellen Degeneresin jakamaa selfietä retwiitattiin ensimmäisen puolen tunnin aikana yli 400 000 kertaa. Se on ylittänyt jakomäärillään jo Barack Obaman vaalivoittoja juhlistavan kuvan ja on tällä hetkellä kautta aikain eniten uudelleentwiitattu Twitter-viesti. Oscar-twiitti jopa kaatoi Twitterin hetkeksi.

Ellen DeGeneresin twiittaamassa selfiessä on mukana muun muassa kuvan ottanut Bradley Cooper. Ellen vitsailikin, että Bradleyn käsien olisi pitänyt olla pidemmät, jotta kaikki olisivat mahtuneet kunnolla kuvaan. Esimerkiksi Jared Leton kasvot leikkautuivat puoliksi pois kuvasta.

Aamukahdeksaan mennessä Ellenin twiittiä oli jaettu yli kaksi miljoonaa kertaa.

Lähteet: Twitter