Hyppää pääsisältöön

30 Seconds to Mars -dokkarin erikoisnäytös Helsingissä – Jared Leto paikalla

Thirty Seconds to Mars järjestää spesiaalia ohjelmaa faneille keikkapäivänä.

30 Seconds To Mars Rock The Beach 28.6.2013 // Kuva: Maria Rautio

Hartwall Arenalla lauantaina 8. maaliskuuta konsertoiva yhdysvaltalaisyhtye Thirty Seconds to Mars järjestää keikkapäivänään faneilleen ainutlaatuisen tilaisuuden päästä katsomaan Jared Leton ohjaama palkittu Artifact-dokumentti Finnkinon elokuvateatterissa Maximissa Helsingissä. Vuonna 2012 ensi-iltansa Toronton kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla saanut Artifact on yli viiden vuoden aikana valmisteltu dokumentti Jared Leton luotsaamasta Thirty Seconds To Mars -bändistä. Ainutlaatuisen Helsingin tilaisuudesta tekee myös se, että dokumentin katsomisen jälkeen yleisöllä on mahdollisuus kysyä kysymyksiä toissa yönä Oscarin parhaasta miessivuosasta elokuvassa Dallas Buyers Club voittaneelta Jared Letolta.

Hartwall Arenan keikan ja elokuvateatteri Maximin Artifact-tilaisuuden lisäksi Thirty Seconds To Mars on lupautunut vierailemaan Barona Arenalla perjantaina 7. maaliskuuta järjestettävässä Emma Gaalassa, jossa Jared Leto jakaa palkinnon Emma Gaalassa

Liput la 8.3. klo 12.30 Artifact -näytökseen Maximissa voi ostaa täältä.

Katso traileri alta.

Lähteet: Live Nation