Hyppää pääsisältöön

Flow Festivalin pääesiintyjät paljastuivat? Outkast, The National, Die Antwoord ja Janelle Monáe

Instagramissa julkaistun kuvan perusteella Flow Festival -tapahtuman esiintyjiksi saapuu liuta isoja nimiä.

OUTKAST

Kuvapalvelu Instagramissa julkaistu kuva aiheutti mylläkän sosiaalisessa mediassa. Katumainoksesta ilmeisesti otetusta kuvasta paljastuu, että elokuussa järjestettävän Flow Festivalin pääesiintyjiksi ovat saapumassa Outkast, The National, Die Antwoord ja Janelle Monáe. Kuva lähti nopeasti leviämään Twitterissä, jossa monet musiikkifanit intoilevat jo ensi kesän esiintyjiä.

Flow Festival julkistaa virallisesti ensimmäiset artistinsa vasta 6. maaliskuuta, joten jos Instagramista löytyvä katumainoskuva on aito, on jossain kohtaa tapahtunut pieni lipsahdus. Mainoksessa mainitaan myös, että kyseessä ovat ensimmäiset artistipaljastukset, joten jäämme odottamaan tulevia julkistuksia.

Flow Festival on jo vihjaillut omalla Instagram-tilillään artistipaljastuksista. Festarin julkaiseman, Drive-elokuvasta otetun kuvan perusteella voisi olettaa, että elokuussa Flow'ta tähdittää elokuvan soundtrackilla kuultu Kavinsky. Toisessa kuvassa taas vaikuttaisi olevan yksityiskohta Slowdive-yhtyeen Just For a Day -albumin kannesta.

Juttua päivitetty 5.3. klo 10:00: Instagramista löytyy nyt myös video Flow Festivalin valotaulumainoksesta.

Lue myös:

Big Boi kiistää: Emme tee OutKast-albumia

Lähteet: Instagram, Twitter