Hyppää pääsisältöön

Jared Leton Oscar-pysti on jo kolhuilla ja esillä tähden keittiössä

Jared Leton sunnuntaina nappaama Oscar-palkinto on jo kolhiintunut. Tähti myöntää kolauttaneensa pokaalin kaiteeseen, joten siinä on nyt kolhu.

Jared Leto Oscar-palkintonsa kanssa // Kuva: PAUL BUCK/ EPA

Jared Leto nappasi Oscar-gaalassa miessivuosan palkinnon sunnuntaina Los Angelesissa. Jared Leto kertoo, että pokaali joutui lähes välittömästi kaltoin kohdelluksi.

- Annoin muutamien ihmisten ottaa kuvia pokaalin kanssa. Kannoin palkintoa rappusia alas ja kolautin sen kaiteeseen. Nyt pystin takapuolella on kolhu, Jared Leto myönsi kanadalaisen televisiokanavan haastattelussa.

Leto vitsaili, että patsas on nyt niin sanotusti ajettu sisään kolhun myötä. Samalla tähti kertoi säilyttävänsä Oscar-palkintoaan keittiössä.

- Se on siellä kasvisrasvan ja popkornipussin vartioimana. Keittiö on ensimmäinen paikka, johon menen tullessani kotiin.

Pian Suomeen saapuva Jared Leto säilyttää gaala-palkintoaan vessassaLeto on kertonut säilyttävänsä palkintoja myös vessassaan.

Jared Leto saapuu Suomeen tällä viikolla 30 Seconds To Mars -yhtyeensä kanssa. Bändi esiintyy Helsingissä lauantaina ja sitä ennen Jared Leto jakaa palkinnon Emma Gaalassa.

Lähteet: Music News