Hyppää pääsisältöön

30 Seconds To Mars vieraana YleX Viikonlopussa

30 Seconds To Mars -yhtye saapuu suoraan radiohaastatteluun YleX Viikonloppuun ensi lauantaina.

MTV Video Music Awards 2013 - kuvat punaiselta matolta - 30 Seconds To Mars // Kuva: JASON SZENES / EPA

30 Seconds To Mars esiintyy Helsingissä lauantaina 8. maaliskuuta. Ennen keikkaansa yhtyeen rumpali Shannon ja kitaristi Tomo vierailevat YleX Viikonlopussa. Kannattaa siis olla kuulolla lauantaina kello 15.45.

Lisäksi bändillä on paljon muutakin ohjelmaa Suomessa. Jared Leton Oscar-pysti on jo kolhuilla ja esillä tähden keittiössäjakaa pystinJared Leto jakaa palkinnon Emma Gaalassaperjantaina 7. maaliskuuta. Lauantaina yhtyeen keulakuva on puolestaan vastailemassa fanien kysymyksiin 30 Seconds to Mars -dokkarin erikoisnäytös Helsingissä – Jared Leto paikalla

Keikkatunnelmaan pääset Yle Liven avulla. Katso 30 Seconds To Marsin Lontoon veto alta.

Lue myös: 30 Seconds To Mars -fani voitti YleX:n kilpailun mielettömällä tatuoinnilla!

Lähteet: YleX