Hyppää pääsisältöön

Ottaako Emma-gaalan juontaja Niko Kivelä maailman vähiten jaetuimman selfien?

Perjantaina jaetaan Emma-palkinnot ja gaalan juontajana toimii stand up koomikko Niko Kivelä. YleX Aamussa vieraillut Kivelä saattaa rikkoa Oscar-juontaja Ellen DeGeneresin Twitter ennätyksen.

Ellen DeGeneres nappasi samaan kuvaan mukaan Oscar-gaalan suurimpia tähtiä ja jakoi superselfiensä Twitterissä. Oscar-juontajan kuva sai Twitterin kyykkäämään – kaikkien aikojen jaetuin twiitti. Emma-gaalan juontaja Niko Kivelä saattaa rikkoa Ellenin ennätyksen hieman erilaisella tavalla. YleX Aamun Matti ehdotti, että Niko tekisi ennätyksen sillä, että nappaisi Emma-gaalassa selfien, joka keräisi ennätyksellisen vähän jakoja.

- Sehän olisikin hauska läppä. Täytyy yrittää, Kivelä naureskeli.

Niko Kivelä kertoo kunnioittavansa hyvin paljon Emma-gaalassa mukana olevia tähtiä. Kivelä ei aio kirjoittaa erityisempää käsikirjoitusta gaalaa varten. Juontokortit hänellä täytyy kuitenkin olla.

- En muista titteleitä ikinä. Se on ongelmani. Tittelit tarkastetaan siis korteista.

Kivelä vitsailee yrittävänsä ottaa kaverikuvan palkinnon jakavan, Oscar-voittaja Jared Leton kanssa. Kivelä saattaa napata kuvan lavalla. Gaalan juontaja on tyytyväinen siitä, että Leton nimi on verrattain helppo lausua, eikä hänen tarvitse juontaa lavalle esimerkiksi musiikkialan vaikuttaja Gugi Kokljuschkinia. Hän pohti kuitenkin Ilen ja Matin kanssa, miten Jared Leton nimi oikeaoppisesti lausutaan.

- Puoltaisin sitä suomeksi sanottuna. Jos minun pitää antaa hänelle juonnolla merkki tulla lavalle, niin sitten pitää ehkä sanoa hänen nimensä enemmän englantilaisittain.

Miten Niko Kivelä harjoitteli Jared Leton nimen lausumista? Kuuntele:

YleX.fi on paikan päällä Emma-gaalassa ja kertoo tuoreeltaan suomalaisartistien tunnelmista tapahtumassa perjantaina 7. maaliskuuta. Gaalaa voi seurata Yle TV2:ssa sekä yle.fi/emmagaala -osoitteessa, jossa voit katsoa myös etukäteistunnelmia sekä jälkilöylyt gaalasta Emma plus -lähetyksissä.

Lähteet: YleX Aamu