Hyppää pääsisältöön

Paula Vesala tekee yllätys-comebackin Kerkko Koskisen Kollektiiviin

Paula Vesala palaa Kerkko Koskisen Kollektiivin riveihin Emma-gaalan keikalle.

Paula Vesala

PMMP:stä tunnettu Paula Vesala on tekemässä yllättävän paluun Kerkko Koskisen Kollektiivin riveihin. Hän tuuraa perjantaina 7.3. Emma-gaalassa Kollektiivin toista laulajaa, Mannaa, jonka kerrotaan jättävän keikan väliin perhesyistä.

Kerkko Koskisen Kollektiiviin laulajiin ovat alunperin kuuluneet Manna, Paula Vesala ja Vuokko Hovatta. Vesala Paula Vesala töihin ulkomaille – Maija Vilkkumaa tilalle Kerkko Koskinen Kollektiiviinhiljattain ulkomaille muuton vuoksi ja hänen tilalleen tuli Maija Vilkkumaa.

Uuden, Vilkkumaan tähdittämän, kokoonpanon piti tehdä ensi esiintymisensä juuri Emma-gaalassa. Toisaalta, gaalassa nähdään nytkin kokoonpano, joka ei ole aiemmin esiintynyt yhdessä.