Hyppää pääsisältöön

YleX Aamun Ile jakaa Emma-gaalassa vuoden naissolisti-palkinnon

Huomenna perjantaina Emma-gaalassa palkitaan vuoden parhaat kotimaiset musiikintekijät. YleX:n Ile jakaa yhden illan kiinnostavimmista palkinnoista.

Kuvassa YleX Aamun Ile. // Kuva: Timo "Timppa" Launonen

YleX Aamusta tuttu Ile jakaa Espoon Barona Areenalla juhlittavassa Emma-gaalassa perjantaina palkinnon Vuoden naissolisti -kategorian voittajalle. Ehdolla vuoden kotimaiseksi naisartistiksi ovat Erin, Jenni Vartiainen, Jonna Tervomaa, Sanni ja Suvi Teräsniska. Ile on erityisen tyytyväinen siihen, että pääsee jakamaan juuri kyseisen kategorian Emman.

- Mä olen se aito voittaja tässä tilanteessa. Kaikki tietää että se, joka jakaa palkinnon, saa halata voittajaa. Tämä on kaikista paras kategoria, jossa olla jakamassa palkintoa, juontaja sanoo.

Tällä hetkellä huhut käyvät kuumina Emma-gaalan ympärillä. Myös se, kenen kanssa Ile palkinnon jakaa, on vielä toistaiseksi mysteeri.

- Viimeisin huhu, jonka olen kuullut, on, että se olisi Espoon kaupunginjohtaja. Siinä tapauksessa pitää varmaan kehua Espoota jollain tavalla. Länsimetron ajattelin mainita ainakin, Ile veistelee.