Hyppää pääsisältöön

Arman Alizad Twitter-nimimerkistään: En miettinyt loppuun asti

Twitterissä Arman Alizadia seuraa yli 54 000 ihmistä. Mies kertoi YleX Aamussa, että hänen nimimerkkiään on varmasti hämmästelty useampaan otteeseen.

Arman Alizad käyttää Twitterissä nimimerkkiä@titmeister. Kun Alizad aloitti Twitterin käytön, hän ei ajatellut seuraajien määrän nousevan pilviin. Tästä syystä hän ei paljoa pohtinutkaan tuolloin "tissimaisteri" -nimimerkin valitsemista.

- Jonkun mielestä se voi olla ihan hupaisakin asia. Muistaakseni nimimerkki tuli American Pie -leffoista, joissa on hahmot Sherminator ja Stifmeister. Siitä ajatusmaailmasta tuli Titmeister. En miettinyt sitä ihan loppuun asti, Alizad hekotteli.

Arman Alizadin Kill Arman sarjaa on esittetty muun muassa BBC:llä. Hän on miettinyt heidän twiitatessa ohjelmasta, että @titmeister -nimimerkki on saattanut herättää hämmästystä.

- BBC:n tyypit ja seuraajat ovat varmaan ihmetelleet, että mikä jätkä tämä nyt on.

Alizad myöntää avoimesti olevansa koukussa Twitteriin. Sen on myös huomannut hänen lähipiirinsä.

- Helsingin Sanomien kuukausiliitteessä oli juttu, jossa isääni haastateltiin minusta ja minua haastateltiin isästäni. Se juttu päättyi siihen, kuinka isäni kertoo minun soittavan ja kertovan ikävästä. Kun olen isän luona, niin näpertelen kuitenkin vain puhelinta. Vähän on oireita näkyvissä riippuvuudesta. Aika surullista, Arman Alizad myöntää.

Ilman Twitteriä Arman Alizad olisi myöhästynyt lähetyksestä

Arman Alizadin olin määrä saapua YleX Aamun vieraaksi kello 8:30. Hän oli sopinut vierailusta tekstiviestitse ohjelman tuottajan kanssa. Alizadilta oli kuitenkin jäänyt lukematta tuottajan viimeisin viesti, jossa vierailu vahvistettiin.

- Avasin Twitterin ja huomasin twiitit, joissa sanottiin minun olevan YleX:llä 8:30. Katsoin viestit ja vierailu olikin kuitattu. Tuli vähän kiire ehtiä tänne. Luen vain Twitteriä, en viestejä. Se toimii hyvänä kalenterina, Alizad nauroi.

Kuuntele haastattelu:

Arman Alizad aloittaa Yle Puheessa uuden radiosarjan keskiviikkona 26. maaliskuuta. Ensimmäisessä ohjelmassa Alizadin aiheena on väkivalta ja hän haastattelee muun muassa elinkautisvankia.

Lähteet: YleX Aamu