Hyppää pääsisältöön

Maailmalla vaaroja metsästävä Arman Alizad ryöstettiin lomamatkalla

Yle Puheessa tässä kuussa uuden radio-ohjelman aloittava Arman Alizad vieraili YleX Aamussa. Kill Arman ja Viimeinen ristiretki -tv-ohjelmista tuttu mediapersoona paljasti joutuneensa ryöstetyksi lomamatkalla.

Arman Alizad YleX Etusivussa // Kuva: Iida Korhonen

Arman Alizad on hakeutunut tekemään tunnettuja tv-ohjelmiaan maailman vaarallisimpiin paikkoihin. Hän kertoi YleX Aamun haastattelussa, että mahdolliset riskit ja vaaratekijät on pyritty aina minimoimaan, kun reissuun on lähdetty. Alizadin mukaan kaikkeen voi yrittää varautua, mutta siitä huolimatta mitä tahansa voi tapahtua, missä tahansa.

- Ne riskit on hyväksyttävä. Sillä asenteella reissuihin lähdetään, että riskit on minimoitu. On minut ryöstetty ihan tavallisella lomamatkallakin. Se ei ollut reissu, jossa olisimme tehneet Viimeistä ristiretkeä. Ihan keskellä kirkasta päivää käytiin kimppuun ja ryöstettiin, Alizad paljasti.

Arman Alizadin Viimeinen ristiretki -ohjelman ensimmäinen kausi oli suuri menestys ja toisen kauden kuvaukset alkavat lokakuussa. Tavoitteet ovat Alizadin mukaan korkealla.

- Pakko tehdä isompaa ja vielä paremmin. Tunnerikkaampaa ja rankempaa on luvassa. Samanlaista tai huonompaa ei voi tehdä, joten jännittää todella paljon. Rankkoja juttuja on tulossa. Mennään muun muassa suolakaivokselle maailman kuumimpaan paikkaan. Siellä kävellään 60 asteen helteessä kaksi päivää.

Miksi Arman Alizad lähes myöhästyi lähetyksestä? Kuuntele:

Arman Alizad aloittaa Yle Puheessa uuden radiosarjan keskiviikkona 26. maaliskuuta. Ensimmäisessä ohjelmassa Alizadin aiheena on väkivalta ja hän haastattelee muun muassa elinkautisvankia.

Lähteet: YleX Aamu