Hyppää pääsisältöön

Redrama ja BSB-tähti AJ tekevät harvinaisen yhteisesiintymisen tänään Helsingissä

Redrama ja AJ McLean ovat vahvistaneet esittävänsä Clouds-kappeleen tänään Hartwall Areenalla yhdessä.

Räppäri Redrama // Kuva: Timo "Timppa" Launonen

Redrama lämmittelee Backstreet Boysia Hartwall Areenalla tänään 7. maaliskuuta. Jo aiemmin uumoiltiin, että Redrama saattaisi viimeinkin esittää Clouds-kappaleen suomalaisyleisölle Backstreet Boysin AJ Mcleanin kanssa. AJ vahvisti tiedon Twitterissä.

Me and reddrama tonight one time only doing clouds u wanna see it come to the bsb show! Gonna be sick and were gonna win the Emma !!!

Skip Twitter post

Redramakin kehotti Backstreet Boysin keikalle saapuvia tulemaan ajoissa, jotta kaikki ehtisivät kuulla hänen ja AJ Mcleanin yhteisvedon. Kyseessä on tosiaan harvinainen herkku, sillä harvemmin aikataulut maailman tähtien kanssa saadaan järjestymään. Lisäksi Redrama esiintyy tänään myös Emma-gaalassa Ricky-Tick Big Bandin kanssa.

Lähteet: Twitter