Hyppää pääsisältöön

YleX:n skabavoittajan tatuointi veti 30 Seconds to Mars -yhtyeen hiljaiseksi

YleX järjesti #15STM-kilpailun, jonka voittanut Aini sai liput 30 Seconds To Marsin Helsingin keikalle ja pääsi tapaamaan yhtyeen.

YleX Viikonloppu soitti sunnuntaina 15 Seconds To Mars -kilpailun voittaneelle Ainille ja kysyi naisen tunnelmia edellisillan keikan ja bändin tapaamisen jälkeen. 30 Seconds to Marsin tosifani kertoi tunnelman olevan edelleen katossa.

- Vielä ei oikein edes tajua, mitä on tapahtunut. Ehkä se tässä viikon aikana hahmottuu ja kaverit joutuu kuuntelemaan hehkuttamista, Aini kertoi.

15 Seconds to Mars -kisan voitto irtosi omistautuneelle Ainille, joka tatuoi käsivarteensa skaban nimen. Yhtyeen jäsenet menivät tapaamisessa sanattomaksi nähtyään leiman.

- Bändin nimihän on nykyään 15 Seconds To Mars. Aika hiljaista poikaa olivat, Aini vitsaili ja kertasi tunnelmia.

Fanitapaaminen piti sisällään jutustelua, akustista kitarointia, nimmareiden jakoa ja valokuvasession. Nainen harmitteli kuitenkin, ettei päässyt koskettamaan bändin laulaja Jared Letoa.

- Kaikenlainen kähmiminen oli kiellettyä. Se oli vähän harmi, että kaikki pervot toiminnat estettiin. En päässyt halaamaan Jaredia, Aini sadatteli YleX:lle pilke silmäkulmassaan.

Katso Ainin 15 Seconds to Mars -kisan voittajavideo alta.

Lue myös:

30 Seconds To Mars YleX:n haastattelussa: Suomi inspiroi musiikin teossa

Jared Leto puhui suomea Emma-gaalassa

30 Seconds To Mars yllätti YleX:n naiskuuntelijat suorassa lähetyksessä

Lähteet: YleX Viikonloppu