Hyppää pääsisältöön

Kielinainen valloittaa maailmalla – näin häntä ylistetään

Miljoonia katseluita YouTubessa kerännyt ja varsinaiseksi internetsensaatioksi noussut Sara-Marié saapuu vieraaksi YleX Aamuun perjantaina 14. maaliskuuta.

19-vuotias vloggaaja Sara-Marié eli Smoukahontas on noussut internetilmiöksi YouTube-videolla, jolla hän imitoi eri kieliä. Videon tarkoitus on näyttää, miltä ne kuulostavat kieltä ymmärtämättömän korviin.

Kansainväinen media on huomioinut nuoren naisen kielivideot, jotka ovat keränneet YouTubessa yhteensä likimain 8 miljoonaa katselukertaa. Huffington Postin verkkosivuilla hehkutetaan Sara-Marién kielitaituruutta.

- Puhe on täyttä siansaksaa, mutta hänen naulan kantaan osuvat aksentit antavat käsityksen siitä, miltä saatat kuulostaa jonkun toisen korviin, joka ei ymmärrä kieltäsi, lehti kirjoittaa.

Dailymail puolestaan ylistää naisen imitointitaitoja ja sanoo niiden olevan omassa luokassaan.

- Hänen kielikikkailunsa on niin mainiota, että häntä saattaa luulla kielen kuin kielen sujuvaksi osaajaksi, kiteyttää Dailymail.

Ruotsalainen The Local -nettisivusto puolestaan luuli mysteeribrunettea aluksi ruotsalaiseksi.

- Hänen ruotsin kielen imitaationsa on täydellinen. Olimme aluksi valmiita lyömään vetoa sen puolesta, että hän on oikeasti ruotsalainen.

**Viraalivideoillaan nettitähdeksi ponnahtanut Sara-Marié saapuu perjantaina vieraaksi YleX Aamuun kello 8:30.

Lähteet: Huffington Post, Dailymail, thelocal.se