Hyppää pääsisältöön

Pharrell Williams antaa Happy-hittinsä YK:n kampanjaan

Poppari on mukana kampanjassa, jossa kerätään rahaa humanitääriseen apuun ympäri maailman. Pharrell Williams on läsnä muun muassa valitsemassa kampanjointiin osallistuvia parhaita onnellisuus-videoita.

Happy-hitistään tunnettu Pharrell Williams lähtee mukaan YK:n kampanjaan, jossa kerätään rahaa humanitääriseen apuun. Williams ja YK järjestävät maaliskuun 20. päivä maailmanlaajuisen onnellisuuden päivän ja 24 tunnin ajan on käynnissä virtuaalinen hyväntekeväisyyskampanja osoitteessa http://24hoursofhappiness.com.

Tapahtuman viesin on se, että kaikilla pitää olla mahdollisuus onnellisuuteen ja terveeseen elämään. Samalla kerätään lahjoituksia YK:lle. Tuotto ohjataan YK:n kautta humanitääriseen apuun ympäri maailman.

Osallistua voi muun muassa kuvaamalla lyhyitä videoita, joissa osallistuja esittää oman versionsa onnellisuudesta ja postaa sen YouTubeen #HAPPYDAY-tunnisteen kera. Video pitää vielä ilmoittaa 24hoursofhappiness.com -sivustolle. Pharrell Williams nostaa esille omia suosikkivideoitaan osallistujien joukosta. Niitä esitellään kampanjasivustolla.

Myös muiden sosiaalisten medioiden kautta voi osallistua. Katso kaikki ohjeet kampanjasivustolta.

Lähteet: YK