Hyppää pääsisältöön

Arman Alizad haastaa ihmisiä Twitterissä – kaapit tyhjiksi luurangoista

Mediapersoona Arman Alizadilla on menossa haasteiden kevät. Joka viikko mies yllyttää ihmisiä sosiaalisessa mediassa ottamaan haasteita vastaan.

Arman Alizad

Arman Alizad yllyttää kuluvan kevään ajan ihmisiä viikoittain erilaisiin haasteisiin Twitterissä. Tämän viikon haasteena oli tyhjentää kaapit salaisuuksista ja hullunkurisista asioista, jotka ovat jääneet hyllyille notkumaan.

- Kysyin, mitä kaikkea outoa kaapeista löytyy ja aika synkkiä juttuja ihmisten kodeissa on, Alizad nauraa Joona Kortesmäen talkshow'n vieraana.

Tämän viikon haaste antoi mahdollisuuden kurkata vieraiden ihmisten varastoihin luvan kanssa, sillä monet ottivat sen vastaan ja latasivat Twitteriin kuvia kaappiensa salaisuuksista.

Villeimmät löydöt käsiteltiin suorassa televisiolähetyksessä. Esimerkiksi Hannan kaapin uumenista paljastui kymmenien kilojen savikätkö.

- Huolestuttavaa, että joku laittaa tällaisen kuvan nettiin ja mut on merkitty siihen. Veikkaan että meillä on kytät himassa ja niin on tuollakin, mies vitsailee.

Millaisia synkkiä turhakkeita ihmiset ovat varastoineet koteihinsa? Katso Arman Alizadin vierailu Suorana: Kortesmäessä alkaen kohdasta 01:05.

Lue myös:
Arman Alizad Twitter-nimimerkistään: En miettinyt loppuun asti \u0009

Lähteet: Suorana: Kortesmäki, Twitter