Hyppää pääsisältöön

Brittirokkari Jake Bugg ja monia muita Provinssirockiin

Provinssirock on julkistanut lisää kiinnostavia nimiä.

Jake Bugg // Kuva: https://www.facebook.com/jakebugguk

Provinssirockin ohjelmistossa on luvassa ennennäkemätön ja ainutlaatuinen erikoiskeikka juuri tuoreimman Taitekohdassa-sooloalbuminsa julkaisseelta Samuli Putrolta. Enempää mies ei suostu tässä vaiheessa massiivisesta produktiosta kertomaan, mutta sitä on valmisteltu huolella jo tovin.

Putron ja vaikuttavan erikoiskeikan lisäksi Provinssin keikkakutsuun on vastannut debyyttialbuminsa pari vuotta sitten isolla kohulla julkaissut nuori britti Jake Bugg, jonka vaikutteet ulottuvat 1950-luvulle saakka. Miestä on tituleerattu brittirockin tuoreimmaksi elvyttäjäksi. Hän mainitsee vaikuttajikseen The Beatlesin, Neil Youngin, Johnny Cashin ja Layne Staleyn.

Suursuosioon nousseen Buggin kakkosalbumi Shangri La julkaistiin viime marraskuussa. 20-vuotias Bugg on ehtinyt ikäänsä nähden kiertää jo paljon maailmaa ja sanookin viime vuoden olleen hänen elämänsä vuosi. Ennen Provinssin keikkaa Jake ehtii esiintyä vielä niin Etelä-Amerikassa kuin Australiassakin.

Lisäksi Provinssiin saapuu amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Jillian Banks, joka tunnetaan taiteilijanimellä Banks. Muusikko julkaisi ensimmäisen sinkkunsa ja kaksi EP:tä vasta viime vuonna, mutta laulajalle on ehtinyt lyhyellä, mutta sitäkin kattavammalla urallaan tapahtua paljon. Biisit ovat saaneet maailmanlaajuista radiosoittoa ja Waiting Game -biisi päätyi Victoria's Secretin TV-mainokseen.

Katso kaikki esiintyjät!

Lähteet: Provinssirock