Hyppää pääsisältöön

Jenkkilaulaja mukana suositulla suuteluvideolla – katso

OK Go -yhtyeen laulaja Damian Kulash on yksi First Kiss -hittivideon suutelijoista.

Ohjaaja Tatia Pllieva julkaisi First Kiss -nimisen videon YouTubessa, jossa 20 toisilleen tuntematonta suutelee ensimmäisen kerran. Useita somettajia koskettanut nettihitti osoittautui nopeasti amerikkalaisen vaatemerkin mainokseksi.

Videolla esiintyvät muusikot Damian Kulash (OK Go), Z Berg (The Like), Justin Kennedy (Army Navy), Nicole Simone ja Soko, mallit Natalia Bonifacci, Ingrid Schram, ja Langley Fox, sekä näyttelijät Karim Saleh, Matthew Carey, Jill Larson, Corby Griesenbeck, Elisabetta Tedla, Luke Cook ja Marianna Palka.

OK Go -yhtyeen laulaja Damian Kulashilla on runsaasti aiempaakin kokemusta viraalihiteistä, sillä bändin lähes jokainen musiikkivideo on noussut otsikoihin kekseliään toteutuksen ansiosta.

Katso alta, miten Damian Kulash suutelee.

Lähteet: Youtube