Hyppää pääsisältöön

Laulajatar Janna tulevasta musavideostaan: Intiimejä kohtauksia jenkkinäyttelijän kanssa

YleX Jälki-istunnon Rytmibarometrivieraana kävi Janna tuoden mukanaan uuden kappaleensa Läpinäkyvä.

YleX Jälki-istunnon vieraana kävi Janna, joka on tullut tutuksi YleX:n kuulijoille muun muassa Junon Kuuluuks-kappaleesta. Nyt hän toi Mitä mieltä olet Jannan kappaleesta Läpinäkyvä?oman kappaleensa nimeltä Läpinäkyvä, joka löytyy hänen ensimmäiseltä suomenkieliseltä albumilta. Kappaleeseen on kuvattu Los Angelesissa musiikkivideo, jonka takana on veljekset Jaakko ja Kusti Manninen.

- Se on hyvin dramaattinen ja elokuvamainen. Mukana on myös näyttelijä C.J. Thomason (Transformers, Harper’s Island), jonka kanssa oli helppoa tehdä töitä, kun hän oli niin ammattimainen. Videossa on aika monta intiimiä kohtausta, vähän riitelyä ja suutelua, Janna paljastaa.

Musiikkivideo julkaistaan perjantaina 21.3. Koko albumi on tarkoitus saada valmiiksi toukokuun loppuun mennessä. Se tulee olemaan Jannan ensimmäinen suomenkielinen levy.

- Olen tosi pitkään halunnut laulaa suomeksi ja nyt aika oli oikea. Suomen kielellä on vaikeampi tehdä musiikkia kuin englanniksi, koska lyriikat ovat niin tärkeitä suomeksi, hän toteaa.

Lähteet: YleX Jälki-istunto