Hyppää pääsisältöön

Näin YleX:n Ile ja Matti ovat muuttuneet pilapiirtäjän mielestä – katso roisi kuva

YleX Aamussa vieraillut islantilainen Hugleikur Dagsson raapusti uuden kuvan Ilestä ja Matista.

Mustan huumorin viljelijänä tunnettu sarjakuvataiteilija Hugleikur Dagsson vieraili YleX Aamussa Ilen ja Matin haastattelussa. Hän on tehnyt esimerkiksi kuuluisat Saako tälle edes nauraa? -sarjakuvat. Mies vieraili YleX Aamussa edellisen kerran pari vuotta sitten ja lahjoitti YleX:n juontajille jo silloin näkemyksensä siitä, miltä kaksikko hänen mielestään näyttää.

YleX Aamun juontajat saivat jälleen lahjaksi stripin itsestään. Ilmeisen mieluisa ja imarteleva on Hugleikur Dagssonin kuva tälläkin kertaa. Ile sanoo, että se itseasiassa kuvastaa hyvin sitä, miltä Ilestä tuntuu aamuisin studiossa.

- Ile, sinä tunnet olevasi teidän välisen suhteen alunen, kun Matti taas on päällinen, Dagsson sanoo kuvastaan.

Tällainen oli hänen näkemyksensä vuonna 2011.

Petteri: Matti löysi takaportin.Facebookiin postattu kuva herätti paljon kommentointia. YleX Aamun kuuntelijat totesivat muun muassa näin:

Mikko: Kukas se tänään sanoikaan että tänä keväänä päästään aikaisemmin potunnostohommiin? Näköjään!

Jonna: Mattia Ilettää..

Maria: Aamukansan viihdyttävin pariskunta.

Veera: Lihhoo ja munnoo.

Jan: Matilla irtoo perse ja Ilellä ripset. Sitä luokkaa oli meno. Vain Yleltä.

Rivojen kuvien lisäksi Dagsson hauskuuttaa myös stand up -koomikkona. Islantilaismies vieraileekin Suomessa paraikaa Icelandic Comedy Invasion -kiertueen myötä. Dagssonin voi nähdä 12.-16. maaliskuuta Turussa, Tampereella, Oulussa, Jyväskylässä ja Helsingissä.

Kuuntele alta koko haastattelu.

Lähteet: YleX Aamu