Hyppää pääsisältöön

Lisää kiinnityksiä Flow’hun

Flow Festival on kiinnittänyt ohjelmistoonsa kiinnostavia kotimaisia artisteja.

Mirel Wagner

Suomalaisartisti Mirel Wagner kiinnitettiin legendaariselle yhdysvaltalaiselle levymerkillelaulaja-lauluntekijä Mirel Wagner sekä synapop-duo Sin Cos Tan kiinnittyvät Flow Festivalin ohjelmaan. Molemmat esiintyjät nähdään myös toukokuussa Brightonissa The Great Escape -festivaalilla, jossa Flow Festival järjestää yhdessä Music Finlandin kanssa ammattilais- ja media-alan kutsutilaisuuden.

Mirel Wagner juhlistaa toista albumiansa Flow Festivalilla. Uutta tuotantoa kuullaan perjantaina 8. elokuuta. Wagner esiintyy kesällä Flow'n lisäksi ainoastaan Hailuodon Bättre Folk -festivaalilla, ja kansainvälinen kiertue on suunnitteilla syksyksi. Koskettavasta folkistaan tunnettu artisti nousi kansainväliseen suosioon jo hänen omaa nimeään kantavan debyyttinsä myötä vuonna 2011, jolloin hän esiintyi myös ensi kerran Flow'ssa. Wagner kiinnitettiin äskettäin legendaariselle Sub Pop -levymerkille, joka tuli aikanaan tunnetuksi Nirvanan löytäjänä. Tällä hetkellä levy-yhtiön riveissä ovat muun muassa Fleet Foxes, Beach House ja Iron & Wine.

Elektronisen musiikin tuottajana mainetta niittäneen Jori Hulkkosen sekä Villa Nahissa vaikuttaneen Juho Paalosmaan muodostama Sin Cos Tan nähdään niin ikään levynjulkaisukeikailla Flow Festivalilla. Sunnuntaina 10. elokuuta kuullaan kaksikon kolmatta albumia, jolta on edellisten levyjen tapaan odotettavissa koukuttavia synamelodioita ja Paalosmaan oivaltavia sanoituksia. Sin Cos Tan nähtiin Flow'ssa edellisen kerran vuonna 2012

Yhdestoista Flow Festival järjestetään 8.–10. elokuuta Suvilahdessa. Kolmen päivän liput ovat myynnissä Lippupalvelussa. Tänä vuonna varmistuneita esiintyjiä ovat muun muassa OutKast, The National, Janelle Monáe, Die Antwoord, Paul Kalkbrenner, Slowdive ja Bill Callahan. Ohjelmajulkistuksia on tulossa lisää lähiaikoina.

Lähteet: Flow