Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet The Chainsmokersin kappaleesta #SELFIE?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

The Chainsmokers - Selfie // Kuva: www.facebook.com/thechainsmokers

Kuka? The Chainsmokers: #SELFIE

Mitä? Viikon viimeisenä Rytmibarometri-kappaleena kuullaan newyorkilaisen DJ duon The Chainsmokersin kappale nimeltä #SELFIE. The Chainsmokers on Andrew Winterin ja Alex Pallin muodostama DJ-duo. Miehet löivät hynttyyt yhteen vuonna 2012 ja tänään Rytmibarometrissä kuultava kappale on heidän ensimmäinen iso hitti. Sen avulla he ovat nousseet yhdeksi Amerikan suosituimmaksi EDM-musiikkia soittavaksi DJ-duoksi.

Hä? Kappaleen musiikkivideolla cameo-roolin tekevät mm. David Hasselhoff, Pete Tong, Snoop Dogg, Steve Aoki ja moni muu tunnettu DJ.