Hyppää pääsisältöön

Viki ja Mäkkäri kärsivät tappion Kortesmäelle - älymittelöön toiveikkaina

Viki ja Mäkkäri ehkä hävisivät miekantaivutuksen, mutta älymittelössä he tulevat loistamaan.

Kuvassa YleX Jälki-istunnon Viki ja Mäkkäri omien #jälkkä -lappujen kanssa. Vikin lapussa lukee "Valehtelin että en tiedä mikä on #jälkkä" ja Mäkkärillä puolestaan "Huijasin teitä kaikkia!" // Kuva: Timo "Timppa" Launonen

YleX Jälki-istunnon Viki ja Mäkkäri ovat koko kevään mukana mittelöissä, joissa selvitetään YleX-juontajien ja Suorana: Kortesmäki -talkshow'n isännän, Joona Kortesmäen, paremmuudesta.

Viimeisin, keskiviikkona 12.3., käyty mittelö osoitti, että kaikki tv-viihteen tekijät eivät ole rehellisiä tai reiluja kilpakumppaneita. Joona otti yleisöstä avukseen maailman vahvimmaksi mieheksikin valitun Jouko Aholan, jonka käsissä miekka taipui kuin paperi.

- Katotaan, miten tämä homma tästä jatkuu. On selvää, että Joona pystyy voittamaan vain huijaamalla, Mäkkäri sanoo.

Suorana: Kortesmäen isäntä on luvannut ensi viikolla mitellään älyllä. YleX:n kaksikon pitäisi siis olla vahvoilla siinä.

- Se on hieno juttu meille, koska minähän olen melekin Mensa ry:n jälkeen, kirjoittanut pitkän matikan ja lähestulkoon Trivial Pursuitin mestari, Viki sanoo.

YleX Jälki-istunnon Viki ja Mäkkäri mittelöivät koko kevään Joona Kortesmäkeä vastaan. Seuraavan kerran keskiviikkona 19.3.

Tilanne on tällä hetkellä 2-1 Mäkkärille ja Vikille.

Lue myös: Hae Suomen kovimman kaksikon kannustusjoukoiksi!

Lähteet: YleX Jälki-istunto