Hyppää pääsisältöön

Adele tienaa omaisuuden tekemättä mitään

Pitkään tauolla ollut Adele tienaa kymmeniä tuhansia päivässä tekemättä yhtään mitään.

Adele palkintojensa kanssa Grammy-gaalassa helmikuussa 2012. Hän voitti yhteensä kuusi Grammyä menestyslevystään 21. // Kuva: EPA / Paul Buck

Supersuosittu brittilaulaja Adele tienaa arviolta 32 000 puntaa eli noin 38 000 euroa päivässä tekemättä mitään. Summa koostuu rojalteista. Älykäs bisnesnainen neuvottelee parhaillaan uudesta kustannussopimuksesta, joka tulee olemaan noin 10 miljoonan arvoinen.

Tähden on määrä julkaista uutta musiikkia vielä tämän vuoden aikana. Vuonna 2012 äitiyslomalle jääneen Adelen paluu musiikkibisnekseen tulee epäilemättä olemaan erittäin kiinnostava. Adele tunnetaan muun muassa hiteistään Rolling in the Deep ja Someone Like You.

Lähteet: Music News