Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Ace Wilderin kappaleesta Busy Doin’ Nothing?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Ace Wilder // Kuva: https://www.facebook.com/AceWilder

Kuka? Ace Wilder: Busy Doin' Nothing

Mitä? Alice Kristina Ingrid Gernandt on ruotsalainen laulaja-lauluntekijä, joka tunnetaan paremmin taiteilijanimellään Ace Wilder. Nainen perusti parin ystävänsä kanssa Paper Moon Dragon nimisen ryhmän, joka julkaisi vuonna 2006 sinkun Betty. Wilderin sooloura starttasi vuonna 2012 ja seuraavana vuonna ilmestyi kehuttu debyyttialbumi A Wilder. Tänään Rytmibarometrissä kuullaan Wilderin Melodifestivalenin kilpailukappale Busy Doin' Nothing, joka jäi finaalissa hopealle.

Hä? Ace Wilder hävisi Melodifestivalenin voittajalle Sanna Nielsenille vain kahdella pisteellä. Wilder sai enemmistön tuomariäänistä, mutta Nielsen kiri ohi yleisöäänten turvin.