Hyppää pääsisältöön

Viidakon keskeltä kuuluu mystisen valloittavia ääniä

Junglen Busy Earnin' soi Venla Kokkosen Viikon tehona.

YleX

Venla Kokkosen viikon tehona soi Jungle: Busy Earnin'

Jungle on lontoolainen kaksikko, joka on viehtynyt salaperäisyyteen. Kaksikosta ei vielä tiedetä tuhottoman paljon, ja heidän niminään toimivat vain kirjaimet J ja T. Pitkään myös kasvottomana pysynyt kaksikko on kuitenkin saanut kerättyä jo kovan fanikannan biisiensä, ja niiden herkullisten musiikkivideoiden kautta.

Jungle on myös jo nostettu Nämä artistit mullistavat maailman vuonna 2014 -listalle, ja kiinnitetty XL Recordings -levymerkille (mm. Adele, The XX ja Jack White). Nyt Jungle on pistänyt ulos ensimmäisen ison levy-yhtiön alaisen sinkkunsa Busy Earnin', ja se soi Uuden musiikin iltavuoron viikon tehona.

Nyt saa groovata sielunsa kyllyydestä tämän hienovaraisen synafunkpopin äärellä. Vaikka välillä mieli karkaa 70-luvun bileiden keskelle, on Junglen soundi sitli erityisen raikasta ja kiehtovaa. Sateevarjodrinkki käteen, glitteriä päälle ja bailaamaan eteerisen veikoittelevasti Busy Earnin' -biisin tahtiin!

Jäämme vain odottamaan, että samoille festareille saapuisi esiintymän Prince, Daft Punk, Chromeo ja Jungle. Sitä odotellessa, kommentoi tehoa!