Hyppää pääsisältöön

30 missii ja 60 tissii – kuuntele YleX:n Jenspan huikea missiräppi

YleX:n Jenspa laittoi itsensä likoon Vikin puolesta. Tuloksena syntyi uskomaton missiräppi.

Jenspa // Kuva: Julius Konttinen

YleX Jälki-istunnon Jenspa teki huikean missiräpin auttaakseen kollegaansa Vikiä YleX vastaan Kortesmäki -kisa jatkuu – seuraavaksi luvassa shokkimissejäKisassa Vikin täytyy siis muistaa viimeisen kolmenkymmenen vuoden ajalta kaikki Miss Suomet ja vuosiluvut, jolloin he ovat voittaneet Suomen kauneimman tittelin.

Jenspan uskomattomassa missiräpissä luetellaan tavalla ja toisella jokainen missi 30 vuoden takaa vuosilukuineen ja nimineen. Paitsi yhden missin sukunimi puuttuu. Bongaatko sen biisistä? Ensimmäinen, joka keksii kenen missin sukunimi puuttuu biisistä ja kommentoi sen tähän alle, voittaa YleX:n tuotepalkinnon.

Kuuntele Jenspan missiräppi alta.

Lue myös: YleX vastaan Kortesmäki -kisa jatkuu – seuraavaksi luvassa shokkimissejä

Lähteet: YleX