Hyppää pääsisältöön

Kanye West tuomittiin vihanhallintaterapiaan – taas

Kanye West on jälleen törttöillyt paparazzien kanssa.

Kanye West ja Kim Kardashian ranskalaissuunnittelija Stephane Rollandin show'ssa. // Kuva: EPA / IAN LANGSDON

Kaye West tuomittiin kahden vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen, 24 kerran vihanhallintaterapiaistuntoihin ja 250 tunnin yhteiskuntapalveluun valokuvaajan pahoinpitelystä ja ryöstönyrityksestä, uutisoi Huffington Post.

Valokuvaaja Daniel Ramosin mukaan West löi häntä heinäkuussa Los Angelesin lentokentällä ja rikkoi nujakassa kuvaajan kameran. Räppäri ei myöntänyt eikä kieltänyt syyllisyyttään. West ei saapunut oikeuskäsittelyyn, joka hoidettiin asianajajan kautta. Kanye Westille lävähti lentokenttäpainista lähestymiskieltoa.

West pidätettiin jo vuonna 2008 valokuvaajien häiritsemisestä LA:n lentokentällä. Tuolloin syytteet pudotettiin, kun West lupasi korvata kuvaajien hajonneen kaluston ja osallistua vihanhallintaterapiaan. Aikaisemmin tänä vuonna Westiä epäiltiin 18-vuotiaan miehen pahoinpitelystä. Miehen sanottiin solvanneen Westin kihlattua Kim Kardahiania rasistisilla herjoilla. Tapaus sovittiin oikeuden ulkopuolella.

Lue myös:

Kanye West: Ymmärrän, miksi minua halutaan kuvata

Kanye Westiltä turpaan saanut kuvaaja: Olin kauhuissani

Räppärillä pinna kireänä keikalla: ”Ihmiset kohtelevat minua kuin Hitleriä”

Lähteet: Huffington Post

 • Kommentti: Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä

  Superfanin kommentti suhteestaan Lady Gagaan.

  Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä Lady Gagan fanittaminen on muuttunut vuosien mittaan ystävyyden kaltaiseksi välittämiseksi, mikä korostuu koronakriisin aikana, kirjoittaa musiikkitoimittaja ja Gagan superfani Markus Hilden. Meidän Little Monstereiden kevään mittainen odotus palkittiin perjantaina 22.

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.