Hyppää pääsisältöön

Ystävä sä Kaaoksen!

Kaaoksen Ystävien Pietari Brahe soi Juhani Kenttämaan Viikon tehona.

Kaaoksen ystävät // Kuva: YleX / JP Panttila

Suomenkielistä vaihtoehtorockia grungehengessä jo vuodesta 2010 saakka paiskinut viisikko, Kaaoksen Ystävät vahvistaa paikkaansa lupaavimpien kotimaisten rockbändien joukossa!

Debyyttialbuminsa huhtikuussa julkaiseva bändi tunnettiin aikaisemmin nimellä Jukka Ruostila & Kaaoksen Ystävät. Huhtikuussa julkaistavan pitkäsoiton ensimmäinen jyrähdys onnistuu tuplaamaan kunnian, kun Kaaoksen Ystäviä makustellaan taas tehostetusti!

Pietari Brahe on kiemurteleva täysosuma, joka kuulostaa siltä, kun Ismo Alanko olisi hypännyt Alice In Chainsin solistiksi! Myrskyävä kappale repii tiensä läpi paisuen suureksi hurrikaaniksi, joka vetää väkisin mukaansa. Kertosäkeen tunteellisuus ja riipivä epätoivo on saatu kahlittua niin hyvin, että siitä voi ottaa mallia jokainen tyylilajin bändi maailmallakin. Ei paljoa teeskentely ja "mukarankkuus" paista läpi, mikä on erittäin harvinaista tämän päivän rockissa.