Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Hetkiä Kalliossa pääkuva

Anssi Kela palaa tunnelmoimaan Kallioon

Kuva: Yle / Jarmo Loikkanen, Lauri Leskinen pk keränen

Kiitetyn Hetkiä Kalliossa -sarjan uudet jaksot ovat valmiit. Kaikki videot ovat katsottavissa yle.fi/musiikin -sivulla perjantaina 4.4. klo 12. Ohjelmassa Anssi Kela musisoi mielenkiintoisen vieraan kanssa kaupunkiyksiössä. Luvassa on yllättäviä ja tunnelmaltaan ainutlaatuisia esityksiä.

"Jaksot mentiin jälleen kuvaamaan kalliolaiseen kämppään. Fiilis on intiimimpi ja lämpimämpi aidolla kotisohvalla kuin lavastetussa olohuoneessa. Sarjalle leimaa-antava pienimuotoisuus ja karheus tavoittuu paremmin studion ulkopuolella", Anssi kertoo.

Ensimmäisen tuotantokauden tapaan uusissa jaksoissa vierailee persoonallisia ja kiinnostavia suomalaisia musiikintekijöitä. Tällä kertaa Anssi Kelan viereen sohvalle istahtavat Tuure Kilpeläinen, Aino Venna, Jonna Tervomaa ja PK Keränen.

"Minulla oli jälleen suuri ilo soittaa hienojen vieraiden kanssa. Jonna Tervomaa oli ainoa, jonka kanssa olen musisoinut aikaisemminkin, joten tekemisessä oli kyse myös tuntemattomalle vyöhykkeelle astumisesta, mikä on aina hauskaa", Anssi sanoo.

Aiemmin ohjelmassa ovat vierailleet Jukka Poika, Janna, Irina ja Eero Raittinen.

Hetkiä Kalliossa -ohjelman tarjoaa yle.fi/musiikki ja kaikki videot ovat katsottavissa nettisivullamme perjantaina 4.4. klo 12.

Jaksojen televisioesitykset

Hetkiä Kalliossa: Tuure Kilpeläinen
su 6.4. klo 21.43. Yle TV2
ma 5.5. klo 18.47 Yle TV2 (uusinta)

Hetkiä Kalliossa: Aino Venna
su 13.4. klo 21.43. Yle TV2
ti 6.5. klo 18.47. Yle TV2 (uusinta)

Hetkiä Kalliossa:Jonna Tervomaa
su 20.4. klo 21.43. Yle TV2
ke 7.5. klo 18.47. Yle TV2 (uusinta)

Hetkiä Kalliossa: PK Keränen
su 27.4. klo 21.43. Yle TV2
to 8.5. klo 18.47. Yle TV2 (uusinta)

 • Anssi Kelan lyriikka vakuutti ja liikutti

  Anssi Kela löysi vanhan menestysreseptin

  Tällä kertaa kokonaan kotimaisessa Levylautakunnassa oli mukana monen hittiartistin uutta tuotantoa. Uusia lauluja olivat kuuntelemassa Diandra, Samuli Laiho ja Pekka Laine. Äänestyksen tulos ja kommentit 1. Anssi Kela: Ilves 26 pistettä (Anssi Kela) Diandra: Ei tätä voinut ruveta analysoimaan, jäi vaan kuuntelemaan. Tarina vei heti mukanaan.

 • Kylie Minoguen kantrivalssi ja Maj Karman rokkileka

  Kylie Minoguen kantrivalssi Levylautakunnan voittaja

  Levylautakunnan arvioille alttiiksi valikoitui viikon uutuuksista mm. Australian lahja pop-maailmalle, tuore laulaja-lauluntekijä ja kotimainen rokkijyrä. Arvionsa antavat Ylen Juha-Pekka Sillanpää, Susanna Vainiola ja Jyrki Koskenseppä. Äänestyksen tulos ja kommentit 1.

 • Kolme sointua riittää tangokuninkaillekin

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela ovat yhdistäneet voimansa duoksi, joka alkaa keikkailla yhdessä ja levyjäkin on tekeillä. Levylautakunnassa Marko ja Jukka saavat arvioitavakseen viikon uutudet. Tämän duon täydentää trioksi toimittaja Maija Salminen. Pisteet ja kommentteja 1.