Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Hetkiä Kalliossa pääkuva

Irina tarttuu kasariklassikkoon

Irina saapuu Anssi Kelan vieraaksi kalliolaiseen yksiöön laulamaan kasariklassikkoa. "Irinan biisivalinta oli kaikista odottamattomin. Kyseessä on kappale, josta itselläni on muistikuvia 80-luvulta. Oli jännää, kun en muistanut biisistä muuta kuin kertosäkeen. Kun aloin treenaamaan kappaletta, sain heti idean, että tämähän voisi taipua bossa novaksi. Musatyyli sopii Irinan luonteelle, sillä hän on varsinainen ilopilleri. Tämä jakso saa hymyn huulille", Anssi sanoo.

Irina halusi esittää Anssin kanssa kappaleen, joka huokuu positiivisuutta. "Mua pyydettiin valitsemaan biisi, joka tuo hyvän mielen. Pave Maijasen Ai ai ai on pyörinyt mielessä jo pitkään, ja ajattelin, että nyt just on oikea hetki esittää kappale. Itse asiassa tehdessäni ensimmäistä kokoelmaani pohdin vakavasti, jos olisin levyttänyt kappaleen. Se on hyvällä tavalla naivistinen ja ihanan höpsö biisi", Irina kertoo.

Irinalle Hetkiä Kalliossa -kuvauspäivä toi mukavaa vaihtelua uuden levyn viimeistelyn kynnyksellä. "Oli nasta päivä. Se, että ollaan oikeasti jonkun kotona, on aina rennompaa kuin kliinisessä studiossa esiintyminen. Ihminen, joka asui siellä, keitti meille aamukahvit. Se oli huippua! Kun istahdin Anssin viereen sohvalle, tuntui, että nyt me kaksi tehdään yhdessä tässä jotain ainutlaatuista", hän hehkuttaa.

 • Anssi Kelan lyriikka vakuutti ja liikutti

  Anssi Kela löysi vanhan menestysreseptin

  Tällä kertaa kokonaan kotimaisessa Levylautakunnassa oli mukana monen hittiartistin uutta tuotantoa. Uusia lauluja olivat kuuntelemassa Diandra, Samuli Laiho ja Pekka Laine. Äänestyksen tulos ja kommentit 1. Anssi Kela: Ilves 26 pistettä (Anssi Kela) Diandra: Ei tätä voinut ruveta analysoimaan, jäi vaan kuuntelemaan. Tarina vei heti mukanaan.

 • Kylie Minoguen kantrivalssi ja Maj Karman rokkileka

  Kylie Minoguen kantrivalssi Levylautakunnan voittaja

  Levylautakunnan arvioille alttiiksi valikoitui viikon uutuuksista mm. Australian lahja pop-maailmalle, tuore laulaja-lauluntekijä ja kotimainen rokkijyrä. Arvionsa antavat Ylen Juha-Pekka Sillanpää, Susanna Vainiola ja Jyrki Koskenseppä. Äänestyksen tulos ja kommentit 1.

 • Kolme sointua riittää tangokuninkaillekin

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela ovat yhdistäneet voimansa duoksi, joka alkaa keikkailla yhdessä ja levyjäkin on tekeillä. Levylautakunnassa Marko ja Jukka saavat arvioitavakseen viikon uutudet. Tämän duon täydentää trioksi toimittaja Maija Salminen. Pisteet ja kommentteja 1.