Hyppää pääsisältöön

Jurassic Rock muuttaa Kenkäveronniemelle

Kahdeksatta kertaa järjestettävä mikkeliläinen Jurassic Rock -festivaali muuttaa tänä kesänä Visulahdesta Kenkäveron Pappilan kylkeen Kenkäveronniemelle.

Jurassic Rockista 11.8.2013 // Kuva: YleX / Nelly Tatti

Uusi festivaalialue on kilometrin päässä Mikkelin torista ja 500 metrin päässä Mikkelin Matkakeskukselta, kertoo Yle Uutiset.

- Muuttoon ei liity mitään draamaa tai riitaa, nyt on aika vaan kehittyä ja uudistaa Jurassic Rockia. Uusi alue tulee sisältämään festivaalialueen, leirintäalueen, festivaalikadun ja Kenkäveron Pappilan VIP-alueen. Muuttoa on neuvoteltu Mikkelin kaupungin kanssa jo 1,5 vuotta, ja nyt pitkäaikainen tavoite on maalissa, promoottori Jukka Holmstedt kertoo.

Kenkäveron ohitse kulkeva tie suljetaan liikenteeltä ja leirintäalueet sijoittuvat molemmin puolin tietä ennen Kenkäveroa. Kaupungista katsottuna pappilan alueen kauimmaiselle puolelle tulee varsinainen festivaalialue.

Jurassic Rock järjestetään 8.-9.8.2014. Uudistuneen festivaalin ensimmäiset kiinnitykset ovat Suomen love metal -ylpeys HIM ja yhdysvaltalainen irkkupunkyhtye Flogging Molly.

Lähteet: Yle Uutiset