Hyppää pääsisältöön

Karmiva lyhytelokuva leviää netissä

Lights Out -lyhytelokuva säikyttelee erityisesti niitä, jotka pelkäävät pimeää.

Netissä leviää hurja lyhytelokuva naisesta, joka valmistautuu yöpuulle. David Sandberg voitti lyhytelokuvallaan parhaan ohjaajan palkinnon brittiläisen Bloody Cuts Films -studion järjestämässä kilpailussa. Lights Out -nimisellä elokuvalla on jo yli miljoona katselukertaa Vimeossa.

Bloody Cuts Films järjesti kilpailun teemalla Kuka siellä. Sandbergin teos nostaa niskavillat pystyyn yksinkertaisella leikillä valon ja pimeyden välillä. Pääosaa esittää Lotta Losten. Katso lyhytelokuva Lights Out alta – jos uskallat!

Ohjaaja on julkaissut myös videon, jossa näytetään kuva kuvalta, miten lopussa vilahtava demoninaama on rakannettu.

Lähteet: Bloody Cuts Films