Hyppää pääsisältöön

Missikeisarinna: Jokaisen pitäisi tietää hallitseva missi

YleX Jälki-istunnon vieraina kävi missikeisarinna Sunneva Kantola ja vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak.

YleX Jälki-istunto kilpailee kevään aikana Suorana Kortesmäki -ohjelmaa vastaan erilaisissa haastavissa lajeissa. Tänään illalla klo 20:30 Viki kohtaa Joona KortesmäenYleX vastaan Kortesmäki -kisa jatkuu – seuraavaksi luvassa shokkimissejä-nimisessä kilpailussa. Siinä tulee muistaa kaikki Miss Suomet 30 vuoden takaa.

YleX Jälki-istunnon vieraaksi saapui missikeisarinna Sunneva Kantola ja vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak antamaan vinkkejä Vikille.

- Eikös miehen logiikkaan kuulu liittää nämä jotenkin jääkiekkoon? Mieti vaikka jotain sen vuoden lätkätuloksia ja liitä se sen vuoden missiin, Kantola vinkkaa ja Chafak komppaa.

Vaikka 30 mississä on muistamista, Kantola toteaa, että ihmisten tulisi tuntea ainakin hallitseva missi.

- En minäkään muista kaikkia missejä, parhaiten viimeiseltä viideltä vuodelta, kun olen itse ollut mukana. Missikilpailu on Suomessa kansalliskisa, se on 100 vuotta vanha perinne ja tulisi ainakin hallitseva missi tietää, Kantola toteaa ja jatkaa:

- Mulle tulee kymmenen uutta missiä joka vuosi, ja varmaan puolessa välissä kilpailua vasta muistan kaikkien nimet, joten ymmärrän Viki sinun tuskan!

Shokkimissit-kisan vaikeus on siis tiedossa ja Chafak veikkaa, että sähköshokkeja on tulossa - ja paljon.

Lähteet: YleX Jälki-istunto