Hyppää pääsisältöön

Suomalaisyhtye Satin Circus versioi akustisesti Pharrellin hittibiisin – katso video

Tänään torstaina vietetään International Day of Happiness -teemapäivää. Sen kunniaksi monet muusikot tempaisevat hyvän asian puolesta.

Satin Circus // Kuva: YleX

Pharrell Williams antaa Happy-hittinsä YK:n kampanjaanviesti on se, että kaikilla pitää olla mahdollisuus onnellisuuteen ja terveeseen elämään. Samalla kerätään lahjoituksia YK:lle. Tuotto ohjataan YK:n kautta humanitääriseen apuun ympäri maailman.

Suomalaisbändi Satin Circus osallistuu päivään versioimalla akustisesti kampanjan keulakuvan Pharrell Williamsin Happy-hittiä.

- Emme ole tehneet oikeastaan covereita aiemmin. Se on tosi kiva biisi. Tehtiin oma sovitus, jossa on fonisoolo ja kaikkea. Version tekemiseen meni pari päivää, Satin Circuksen Axel Kalland kertoo YleX:lle.

Bändi aikoo ottaa Happy-coverin myös keikoilleen mukaan.

- Soitamme sen heti perjantaina akkarikeikalla Turussa, muusikko sanoo.

Satin Circus toivoo, että supertähti Pharrell Williams jakaisi myös heidän versionsa Happy-hitistä sosiaalisessa mediassa.

- Olisihan se ihan mahtavaa, mutta ei kannata toivoa liikoja, Axel kommentoi.

Satin Circuksella on monia syitä onnellisuuteen tällä hetkellä. Yhtyeen Expectations debyyttialbumi julkaistiin hiljattain ja bändi vietti viimeisen kuukauden rundilla Norjassa kiljuvien teinityttöjen edessä.

- Norjassa oli hullu meno. Kaikkein hulluinta olivat keikat. Turvamiehet eivät päästäneet meitä jakamaan nimmareita, kun he ajattelivat, että se on meille vaarallista. Kulunut kuukausi on ollut elämäni onnellisinta aikaa. Olemme tehneet monta vuotta biisejä ja nyt saimme esikoislevyn pihalle. Olemme soittaneet paljon keikkoja ja se on ihan parasta, Axel fiilistelee.

Katso Satin Circuksen Happy-versio alta.

Lue myös: Pharrell Williams antaa Happy-hittinsä YK:n kampanjaan

Lähteet: YleX