Hyppää pääsisältöön

YleX:n Toni tippui The Voice of Finlandista

YleX Jatkojen juontaja Toni Laaksonen ei jatka enää The Voice of Finland -ohjelmassa.

Toni Laaksonen // Kuva: Juliana Harkki

Laulukilpailu The Voice of Finland aloittaa seuraavaksi suorat lähetykset, mutta YleX:n juontaja Toni Laaksonen ei jatka enää ohjelmassa. Toni lauloi knock out -kierroksella The Script -yhtyeen Breakeven-kappaleen, mutta kehuista huolimatta tulkinta ei riittänyt jatkoon.

- Olet erittäin elastinen laulaja ja otat haltuun minkä biisin vain. Olet periaatteessa valmis paketti ja biisivalintasi oli loistava, Tonin oma valmentaja Anne Mattila totesi.

Mattila valitsi Tonin sijasta jatkoon Unbreak My Heart -kappaleen laulaneen Sini Alatalon.Muut valmentajat Elastinen, Michael Monroe ja Mira Luoti olisivat valinneet jatkoon YleX:n juontajan.

- Tänään olit parhaimmillasi. Jos mun pitäisi valita, niin valitsisin Tonin jatkoon, Monroe kommentoi.

YleX Jatkoissa maanantaista torstaihin kuultava Toni aikoo jatkossakin panostaa laulamiseen, vaikka tv-sarjan loppuosat seurataan kotisohvalta.

- On tullut palo, että pitää päästä vetämään biisejä bändin kanssa jatkossakin. Nyt saa livelähetyksien aikaan saa olla rauhassa ja voin keskittyä radiohommiin. Jännitän loppujaksoja muiden puolesta, Toni kertoi ohjelmassa.

Lähteet: The Voice of Finland