Hyppää pääsisältöön

Kati: “Karkasin keskellä yötä lopullisesti”

Kati on sarjan ohjaaja ja itsekin entinen au pair. Toisessa tarinassa Anna kertoo, kuinka koki Englannin luokkayhteiskunnan omissa nahoissaan. Kokemuksia maailmalta videoina.

Kati

on Au pairit Lontoossa -sarjan ohjaaja. Hänkin on ollut au pairina, kolme kertaa, kerran Lontoossa ja kahdesti Yhdysvalloissa. Miamissa hän ihastui Amerikkaan, mutta vastoinkäymisiäkin oli: Kati palasi kotiin pyörätuolissa kolarin jälkeen.

Toisellakin kerralla Katilla riitti käänteitä: Lontoosta hän karkasi keskellä yötä, mutta kertoo vieläkin tarinoita myös vaikeista hetkistä maailmalla.

VIDEO: Katin au pair –kokemukset

Anna

oli au pairina Lontoossa. Hän oli 19-vuotias ja päätyi rikkaaseen perheeseen, jossa siivoaminen opetti kädestä pitäen miten brittiläinen luokkayhteiskunta määrää elämää.

VIDEO: Annan Lontoo

 • Onko sinun vuorosi lähteä maailmalle tämän hetken suosituimman sarjan matkassa? Hae tulevalle Au pairit -kaudelle!

  Au pairien 7. kauden haku on avattu.

  Artikkelia muokattu 23.8.: Haku Au pairien uudelle kaudelle on päättynyt. Mikäli olet 18–28-vuotias ja koet, että nyt on juuri oikea hetki ottaa etäisyyttä Suomeen ja seikkailla kaukana kotoa – mutta myös ottaa vastuuta vieraan perheen lapsista – hae mukaan Au paireihin! Yle Areenan tämän kevään katsotuin ohjelma saa jatkoa ja etsimme nyt nuoria aikuisia uusiksi au paireiksi. Hakijan tule

 • Nyt on SOS! Testaa, oletko Au pairit-guru!

  Onko sinulla Au pairit hallussa ihan 6/5? Testaa!

  Onko sinulla Au pairit hallussa ihan 6/5? Nyt on tosifanin testi. Miten hyvin muistat eri kausien tapahtumia? Saatko kaikki oikein? Testaa tietosi nopeassa testissä!

 • Uudet au pairit esittäytyvät! - Tällä kaudella suunnataan Havaijin lämpöön

  Au pairit Havaijilla julkaistaan Yle Areenassa 29.5. klo 21.

  Au pairit -sarjan kuudes kausi vie nuoret au pairit Havaijille eksoottiselle ja kuvankauniille Oahun saarelle, joka on kiehtova sekoitus paratiisimaista luontoa ja suurkaupungin vilskettä. Uudet au pairit Talvikki, Emma, Annika ja Amma pakkaavat laukkunsa ja lähtevät sydämet avoinna uusiin seikkailuihin. Au pairit Havaijilla julkaistaan kokonaisuudessaan Yle Areenassa keskiviikkona 29.5.