Hyppää pääsisältöön

Mitä au pairit pohtivat sarjan jälkeen?

Au pairit Lontoossa –sarjan kaikki jaksot on nyt katsottu, loppuitkut itketty ja skumpat kohotettu. Au pairit aikuistuivat yhdessä - kuten Mira sen sanoi: "En olis pystynyt kasvamaan sellaiseksi ihmiseksi kuin oon nytten ilman teitä."

Mutta mitä pohtivat au pairit urakkansa jälkeen? Mikä oli parasta, mikä ikävintä? Katso lyhyet haastattelut Yle Areenasta.


Hilla:


Hillankaan ei tarvinnut lopulta karata. Lähtöhalauksista perheessä ei ollut tulla loppua. "Ei tämmöstä olisi voinut ikinä missään muualla olla", Hilla huokasi au pairien viimeisessä tapaamisessa.

Katso Hillan haastattelu


Anna:


Viimeisessä jaksossa Anna sai viettää perhejoulun Lontoossa, söi vielä joulupukin piirakankin. Lähtö Englannista oli ristiriitaista, mutta haave opiskelupaikasta toi Annan takaisin Suomeen. "Toivottavasti tulet takaisin meille", toivoi perheen tytär Eloise.

Katso Annan haastattelu


Mira:


Mira sai kehuja siitä kuinka hän kantaa vastuuta, tekee ruuat ja muutkin toivotut hommat toisessa perheessään. Ja Mira palasikin Lontooseen vielä joululomalta. Alun vaikeudet heittivät täyden ympyrän, ja Mira oli lopulta ainoa au pair, joka jäi pidemmäksi ajaksi Englantiin. "Alussa mä olin ihminen joka ajattelin vaan että lähetään bilettään, puolessa välissä tuli tunne, että pakko ottaa itteä niskasta kiinni."

Katso Miran haastattelu


Jasmiina:


Jasmiina palasi aiemmin kuin muut, silti Lontoo oli käänteentekevä kokemus: aiemmin Jasmiina teki niin kuin muut halusivat ja toivoivat, mutta nyt hän teki oman päänsä mukaan ja niin kuin itse koki parhaakseen.

Katso Jasmiinan haastattelu