Hyppää pääsisältöön

Mitä au pairit pohtivat sarjan jälkeen?

Au pairit Lontoossa –sarjan kaikki jaksot on nyt katsottu, loppuitkut itketty ja skumpat kohotettu. Au pairit aikuistuivat yhdessä - kuten Mira sen sanoi: "En olis pystynyt kasvamaan sellaiseksi ihmiseksi kuin oon nytten ilman teitä."

Mutta mitä pohtivat au pairit urakkansa jälkeen? Mikä oli parasta, mikä ikävintä? Katso lyhyet haastattelut Yle Areenasta.


Hilla:


Hillankaan ei tarvinnut lopulta karata. Lähtöhalauksista perheessä ei ollut tulla loppua. "Ei tämmöstä olisi voinut ikinä missään muualla olla", Hilla huokasi au pairien viimeisessä tapaamisessa.

Katso Hillan haastattelu


Anna:


Viimeisessä jaksossa Anna sai viettää perhejoulun Lontoossa, söi vielä joulupukin piirakankin. Lähtö Englannista oli ristiriitaista, mutta haave opiskelupaikasta toi Annan takaisin Suomeen. "Toivottavasti tulet takaisin meille", toivoi perheen tytär Eloise.

Katso Annan haastattelu


Mira:


Mira sai kehuja siitä kuinka hän kantaa vastuuta, tekee ruuat ja muutkin toivotut hommat toisessa perheessään. Ja Mira palasikin Lontooseen vielä joululomalta. Alun vaikeudet heittivät täyden ympyrän, ja Mira oli lopulta ainoa au pair, joka jäi pidemmäksi ajaksi Englantiin. "Alussa mä olin ihminen joka ajattelin vaan että lähetään bilettään, puolessa välissä tuli tunne, että pakko ottaa itteä niskasta kiinni."

Katso Miran haastattelu


Jasmiina:


Jasmiina palasi aiemmin kuin muut, silti Lontoo oli käänteentekevä kokemus: aiemmin Jasmiina teki niin kuin muut halusivat ja toivoivat, mutta nyt hän teki oman päänsä mukaan ja niin kuin itse koki parhaakseen.

Katso Jasmiinan haastattelu

 • Onko sinun vuorosi lähteä maailmalle tämän hetken suosituimman sarjan matkassa? Hae tulevalle Au pairit -kaudelle!

  Au pairien 7. kauden haku on avattu.

  Artikkelia muokattu 23.8.: Haku Au pairien uudelle kaudelle on päättynyt. Mikäli olet 18–28-vuotias ja koet, että nyt on juuri oikea hetki ottaa etäisyyttä Suomeen ja seikkailla kaukana kotoa – mutta myös ottaa vastuuta vieraan perheen lapsista – hae mukaan Au paireihin! Yle Areenan tämän kevään katsotuin ohjelma saa jatkoa ja etsimme nyt nuoria aikuisia uusiksi au paireiksi. Hakijan tule

 • Nyt on SOS! Testaa, oletko Au pairit-guru!

  Onko sinulla Au pairit hallussa ihan 6/5? Testaa!

  Onko sinulla Au pairit hallussa ihan 6/5? Nyt on tosifanin testi. Miten hyvin muistat eri kausien tapahtumia? Saatko kaikki oikein? Testaa tietosi nopeassa testissä!

 • Uudet au pairit esittäytyvät! - Tällä kaudella suunnataan Havaijin lämpöön

  Au pairit Havaijilla julkaistaan Yle Areenassa 29.5. klo 21.

  Au pairit -sarjan kuudes kausi vie nuoret au pairit Havaijille eksoottiselle ja kuvankauniille Oahun saarelle, joka on kiehtova sekoitus paratiisimaista luontoa ja suurkaupungin vilskettä. Uudet au pairit Talvikki, Emma, Annika ja Amma pakkaavat laukkunsa ja lähtevät sydämet avoinna uusiin seikkailuihin. Au pairit Havaijilla julkaistaan kokonaisuudessaan Yle Areenassa keskiviikkona 29.5.