Hyppää pääsisältöön

Gracias: Noah Kin varastaa hypen

Gracias tahtoo uuden Elengi-levynsä pian ulos.

Gracias musavideolla.

Gracias vieraili Uuden musiikin aamuvuorossa ja toi mukanaan ensimmäisen sinkun pian julkaistavalta sooloalbumilta Elengi. Albumia on odotettu pitkään, sillä räppäri julkaisi viimeksi uutta musiikkia vuonna 2012. Silloin julkaistiin Globe-albumi yhdessä tuottaja JTT:n eli Juuso Tapio Talsin kanssa. Tuleva levy on siis Graciaksen ensimmäinen virallinen sooloalbumi.

Gracias on hionut soololevyään rauhassa, mutta nyt räppäri tahtoo saada levynsä ulos. Samalla levy-yhtiöllä räppäävä Noah Kin julkaisi oman albuminsa Now See You 21. maaliskuuta, joten Graciaksen pitää kiriä mukaan kilpailuun.

- Noah varastaa hypen, mä en kestä enää, Gracias vitsailee.

Gracias riimittelee omalla levyllään englanniksi, mutta on taitava myös suomenkielisessä räpissä. Esimerkiksi Junon Kuuluuks ja JVG:n Mist sä tuut? -kappaleilla Graciasta kuulaan suomen kielellä , mutta räppäri aikoo jatkaa soolomateriaalin parissa jatkossa vielä englanniksi.

- Englanti tulee luonnostaan, se tuntuu hyvältä. Suomenkieliset meiningit kyllä kiinnostavat, ehkä otan jonkun hiljaisen Suomi-prokkiksen sivuun, räppäri visioi.

Kuuntele alta koko haastattelu

Päivitetty 26.3.2014 klo 17:45. Korjattu Globe-levyn nimi oikein sekä JTT:n rooli sillä.

Lähteet: Uuden musiikin aamuvuoro